The calm before the storm

Idag är sista dagen innan det börjar ramla in folk till bröllopet i helgen. Vi har ordnat klart med middagshäftet och lite annat plock och så har vi kört träningspasset från helvetet med 30 min TRX följt av 30 min Les Mills spinning. Nu ligger vi därför utslagna i soffan och njuter av lugnet före stormen. Inte särskilt spännande inlägg idag, men snart så börjar det hända grejer.

"In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away"

1 vecka kvar och stressen är ett faktum. Ändå tror jag att vi ligger hyfsat bra till tidsmässigt. Kanske är det nerverna som spelar mig ett spratt? Igår låg jag och formulerade om gästbeskrivningarna i huvudet och kunde inte somna. Vissa gäster kommer redan i början på nästa vecka och därför vill vi gärna vara klara med det mesta så att vi kan slappna av och hänga med dem. De allra flesta kommer dock på fredagen och på kvällen då hoppas vi att vi kan sitta lugnt tillbaka, njuta av en god drink och bara mysa. Vi får väl se om det blir så :)
 
I alla fall så är jag grymt taggad och även fast vädret inte verkar ha förstått att det ska vara sol på sommaren så blir det nog bra ändå. Snart ses vi!
 
Bjuder på en bild från Italien sommaren 2010. Synd att vi ser så sura ut

Sneak peek

Hämtade hem klänningen idag och tänkte bjuda på en liten sneak peek
 
 
 
 
Har också hunnit låsa in både bil-och husnyckel i bilen. Men mest har jag varit glad att min allra bästaste barndomskompis fick sin prins igår och att allt gick bra. 

"Friends make the bad times good and the good times unforgettable"

Hemkommen efter en helt fantastisk roadtripp till Uppsala. Tessan och Jens gängade sig och herregud vad jag gillar dem! Ett av mina absoluta favoritpar, alla kategorier.

 

Vi kom till godset (eller torpet som de envisas med att det är) redan på onsdagen och hann träffa föräldrar, vänner och syskon innan lördagen kom. Det var ganska skönt eftersom vi annars inte kände särkilt många gäster. Vi hann också hjälpa till en del med bröllopsfixet och det var skoj!

 

           

Bröllopet var supermysigt med massor av fin musik och ett stiligt brudpar. Vädret skärpte till sig och lagom till minglet hade det spruckit upp och Tessan och Jens kunde njuta av det i sin nyinköpta cab.

 

 

 

Festen rockade och jag är lite fundersam över hur vi ska toppa den. Men jag tänker att båda festerna har ju en gemensam nämnare: jag är ju där, så då kommer vår också att rocka :) Vi skulle ha åkt hem i söndags, men en dunk rosé och massa skratt gjorde att vi sköt på det till igår kväll. Ett av de bättre besluten i år kan jag lova.

 

Vi hann med en middag hemma hos fam Hedström också på vår tripp. Allis hade blivit en stor tjej och lill-Alva var som alltid lika söt och galen. Tur att hon kommer hit snart och hälsar på. Ja, snart kommer ju alla hit. Ska inte tjata på mer om hur fort tiden går, för egentligen så längtar jag ju till nästa helg. Det mesta är på plats. 14 juli, bring it!

 

  

torstenssons

ännu en svensk i Norge

RSS 2.0