"Not just another year"

Tänkte jag skulle sammanfatta 2012 genom lite bilder och annat smått och gott.
 
Januari - efter ett lugnt nyårsfirande i Gbg var det jobb, plugg och förstås innebandy som präglade januari. Månaden avslutades med att världens bästa Erik & Erika gängade sig uppe i Funäs.
 
 
Februari - bröllopsplaneringen startade på allvar med möte med hotell och avtal med fotograf och sånt. Innbandyn rullade på och likaså jobbet. Vi hann ändå med några dagars skidåkning uppe i Trysil med fam Bäck. Även denna månad avslutades med ett fantastiskt bröllop när Thommie och Johanna tied the knot i Linköping.
 
 
Mars - mycket innebandy i mars då både jag och Anders lirade NM-slutspel. Vi rök ut i semifinalen, men herrarna tog sig ända till final.
 
 
April - den allra första dagen i denna månad startade jag bloggen. I april hann vi fira påsk uppe i Hdal, Anders hann vinna NM-guld och Blixt kom hit på besök för att bistå med bröllopsplanerna.
 
 
 
 
Maj - en månad som jag mest minns som en enda stor fest. Plingfest med innebandybrudarna när Loreen krossade allt motstånd och sen en lurfest med de allra bästaste när en lugn och trivsam Umeåtripp blev till karatemöhippegalenskap i Östersund. Åh vad jag gillar er!
 
 
 
Juni - inleddes med avslutningstur med innebandybrudarna. I övrigt fixades såklart massa inför den stora dagen och det gjordes många resor över gränsen för att handla drickvaror och annat. Jag väntade på att Blixt bebis skulle bestämma sig för att titta ut och sista veckan i juni hängde vi på Jens och Tessans gods i Uppsala eftersom de också skulle bli herr och fru.
 
 
Juli - kan på ett sätt delas in i 2 delar. Före och efter vår stora dag. Veckorna som ledde fram till den 14e handlade om organisering, listskrivning, möten och beslut. Som tur var dök det in hjälp från både här och där som var ovärdelig sista dagarna innan. 14 juli 2012 är den bästa dagen i mitt liv. Efter bröllopet svävade vi på moln i flera veckor. Vi åkte iväg till värmen och bara myste i en vecka på ett superfint hotell. När vi landade på Landvetter tog vi ett spontanbeslut att köra upp till Hdal och överraska.
 
 
Augusti - handlade mycket om att ordna saker efter bröllopet. Räkningar skulle betalas, presenter öppnas och kort skulle tittas igenom. Fick ju en hel drös med bilder av duktiga Ida på våra fina gäster. En hel del TV-tittande blev det ju också såklart. Är det OS så är det. I och med OS-avslutningen började vi ju att jobba också.
 
 
September - födelsedagsbarn, sjukling och innebandyvelande. Samtidigt började vi redan i september att fundera på om vi tagit oss vatten över huvudet beträffande jobb och plugg och innebandyn. Jag var supervelig inför denna säsong och hade ingen motivation alls, men bestämde mig för att köra ändå. Första matchen gick sjukt bra med 5p och en ny fin tröja :)
 
 
Oktober - tung pluggperiod för både Anders och mig. Han härjade massa till Örebro för att bli godkänd och jag hankade på med både svenska och den engelska uppsatsen. Mitt i månaden somnade min fina farfar in. Därför blev det en extra resa hem till Jämtland innan jul. Tråkiga omständigheter, men mysigt att träffa familjen och skönt att få krama om farmor.
 
 
November - var en ganska tråkig månad som också till stor del handlade om plugg för både mig och Anders. Vi tog oss ändå tid att åka till Linköping och hälsa på Thommie och Johanna. En supermysig helg och det är just sådana saker som gör att man orkar ta tag i tråkigheter som plugg och rättning.
 
 
December - kallt, mörkt och jobbigt kan sammanfatta december 2012. I alla fall fram till jul. Julen var ju som alltid mysig hemma i Hdal. Alvamys, bowlingmästerskap och trettioårsmiddag för Krille är bara några av sakerna jag hann med. Sen fick jag ju kramas lite med Tim och träffa brudarna på juldagen.
 
 
 
Sammanfattningsvis kan man väl säga att 2012 har bjudit på dels de bästa stunderna i mitt liv och samtidigt på en blytung pluggperiod som jag nu ser slutet på. En opponering och en tenta to go.

"If you do not believe you can do it then you have no chance at all"

3 dagar och fortfarande godisfri. Bra start iaf :)

Happy New Year!

Nyåret firades in hos Bäck och Jessica med gott käk och bra häng. Senare ramlade vi ner till Ryd och Anders pappi. Kvällens mest märkliga var att han lyckats missa att det var en folksamling på ett 20-tal människor, 4 poliser, två brandbilar och ambulanspersonal utanför hans köksfönster då det tydligen brann i lägenheten mittemot hans när vi kom dit. Full utryckning, men det verkade ha gått bra.

 

Kvällens roligaste var när Hessvall en stund senare skulle ta sig från soffan ut i hallen, snubblade över en fåtölj och faceplantade på tröskeln medan han ropade: ”det är ju ingen plats!” upprepade gånger. Detta, att det är sjukt trångt i lägenheten med så mycket saker, är för övrigt något som Anders påpekat för sin pappa sisådär 54 gånger sedan vi kom hit i förrgår. Humor.

 

Kvällens klokaste var jag som mest drack vatten och gick och la mig innan 2 medan grabbarna diskuterade allt från inredning till vänskap i flera timmar till.  Ska försöka sätta ihop en liten text över året som gått en annan dag. Nu orkar jag inte. Tjipp!

 

PS! Att nyårslöften är töntiga tycker bara de som inte håller dem. Jag brukar inte ge några löften, men härmed bryter jag den traditionen och lovar och svär att jag inte ska äta något godis innan Anders 30-års dag. Tror ni att jag klarar det?

torstenssons

ännu en svensk i Norge

RSS 2.0