"A night to remember"

Den andra delen av bröllopsdagen var precis lika strålande som den första. Efter vigseln och många, många kramar stack vi iväg i moster Bibbi och hennes man Ralfs Buick för att ta lite fler kort. Bilen är verkligen en pärla och vi är supertacksamma för att de ville köra runt oss i den. Många vinkade och ropade grattis när vi körde förbi.

 

Fotograferingen blev som den blev. Vi var nog alla rätt klara för att sticka bort till gästerna och börja festen. Samtidigt var vi nog några kilo mindre nervösa, så kanske bilderna blev lite mer naturliga? Vi fick några bilder av André igår, så vi får se :)

 

Medan vi var iväg i Buicken gick gästerna tipsrunda, organiserad av storebror Magnus. Tror det var en bra idé då gästerna på så vis hade chansen att bekanta sig innan det var dags att sätta sig till bords. Vi gick in och satte oss och rullade igång bildspelet vi hade gjort på alla gästerna. ”Kvällens laguppställning…” hette det och vi hade lite blandade bilder på alla fina gäster. Tror det var uppskattat då de flesta i alla fall skrattade nästan lika mycket som jag och Anders.

 

Middagen rullade på med många fina tal och överraskningar. Det allra bästa var Anders tal. Inte konstigt att jag älskar honom! Maten var tokgod och serveringstjejerna skötte sig exemplariskt. Allt var precis som vi hade tänkt oss, eller egentligen blev allt bättre än vi hade hoppats på. Samtalen flöt på vid borden och alla verkade ha en trevlig kväll. Middagen städades undan och baren öppnade.

 

Göran hade huvudansvaret i baren, och så här i efterhand var det ju kanske inte supersmart att låta den som är mest törstig stå i baren. Trots minst sagt lite överstarka drinkar verkade gästerna nöjda och det fanns ju öl att dricka för dem som inte var superförtjusta i 50/50. Timmarna flög fram och det bjöds på fuldans, deep talk och konstiga fotograferingar. Plötsligt var det dags för brudvalsen.

 

Vi hade haft lite svårt att välja vilken vals vi skulle dansa till, men valde till slut ”Sofias brudvals” med Pelle Arhio. Helt magiskt vacker text och musik. Den borde ni lyssna till! Dansen i sig gick väl sådär, men å andra sidan har vi ju aldrig skrytit över några dansfärdigheter.  Dansen följdes av tårtan som var både fin och god och sen var det full fart igen.

 

Vi  hoppade in i taxin runt halv 3 och då var många gäster fortfarande kvar. Ryktet dagen efter gick att mamma hade fått slänga ut de sista runt 4-tiden och att de då fortsatte på hotellet. Så det verkar som att gästerna trivdes tillsammans och hade det skoj.

 

Som nämnt ett antal gånger nu så hade vi i alla fall den allra bästa dagen som vi någonsin kunde önska oss. Vi bär med oss många roliga minnen, känslor och fina ord från denna dag. Vi är så glada för att våra fina gäster kom ända hit för att fira med oss och hoppas verkligen att de hade roligt, för det hade vi. Jag rundar av här, men kommer garanterat att tjata på mer om bröllopet i bloggen framöver. Bland annat ska jag ju gå igenom runt 1000 kort som André har. Vi fick ju en del igår, men jag är bra nyfiken på de andra med. Kram på er!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

torstenssons

ännu en svensk i Norge

RSS 2.0